Lucart Eco natural - Beverageman
18551
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18551,theme-bridge,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Lucart Eco Natural

Nytt liv til resirkulerte drikkekartonger!

Eco Natural er navnet på et innovativt papir/dispenser-system laget av resirkulerte drikkekartonger. Med innovativ teknologi separerer Lucart cellulosefibrene i kartongen. Disse fibrene blir til tørkepapir og toalettpapir mens aluminiumen og plasten råmateriale for å lage selve dispenserene. Smart, ikke sant?

Sirkulær økonomi er god økonomi

Vi i Beverageman er stolte av å presentere denne nye produktserien fra Lucart. Å utnytte det som ellers ville vært sett på som avfall til å lage gode produkter, er sirkulærøkonomi i praksis – og dét uten at det har gått utover kvaliteten. Papiret er sterkt, smidig og særdeles mykt, dispenserene er solide, med et stilent uttrykk som passer i de fleste miljøer. Ved å velge produkter fra Eco Natural-serien kan din bedrift være med på å redusere utslippene av co2, og ta et skritt i retning mot en bærekraftig verden.  

Miljøgevinst

Miljøfordelene er åpenbare. Gjenbruk av drikkekartonger reduserer co²-utslippene og sparer trær.

 

Eksempel:

1 pall med Eco Natural tørkepapir (ca 576 pakker):

Spar 5 trær

Gjenbruk 10.240 drikkekartonger

Tilsvarer 267,2 kg co²